Tattoo artister

Christian N. Meyer
Ejer og Tatovør

Tatoveret siden: 2013

Morten Hagemann
Tatovør

Tatoveret siden: 2006

Nicolai Larsen

Nicolai Larsen
Tatovør Elev

Tatoveret siden: 2018

Cecilie Andersen
Tatovør ELEV

Tatoveret siden: 2020

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, ved at komme i shoppen.

Derfor skræddersyer vi helt perfekte løsninger til jer, ved jeres besøg.

Vi kan give en vejledende pris over beskeder her på siden, men man kan ikke give en solid og seriøs vejledning over internettet.

Derfor anbefaler vi jer altid at kigge ind forbi shoppen med jeres ide til en ordentlig forundersøgelse og planlægning af projektet.

Når du kommer forbi shoppen laver vi en hurtig analyse af din hud, tar mål, snakker detaljer, og kommer med en realistisk pris, som alle kan være med til.

Det er i første omgang uforpligtende, og man er velkommen til at sove på det og derefter kontakte os for tidsbestilling. Der tegnes ikke uden betaling af depositum, så vi ved du er seriøs om henvendelsen.

Når man skal tatoveres 

Kom maks 5-10 minutter før din tid. Vi er ikke en stor butik, og har derfor tit fyldt lokalet. Vi har ikke et kæmpe venteværelse, så 1 gæst under sessionen er tilladt. 

Husk og få godt med mad, i maven inden du skal tatoveres. Medbring gerne sukkerholdige væsker, som evt Coca Cola, juice, etc. 

Vi tager som hovedregel 500 kr i depositum, som bliver trukket fra det fulde beløb på dagen. I denne branche er vi afhængige af jer som kunder, og derfor er et depositum ikke refunderbart, da det ved aflysning/sygdom skal dække spildt arbejdstid, mm. 

Info vedr. Gavekort og andre konkurrencer 

løbetiden/udløbsdatoen er altid 1 år fra udstedt dato, med mindre andet er angivet.

Husk at følg vores aftercare instruktion. Det er en rigtig dårlig ide, at spørge alverdens mennesker til råds. Det er din egen tatovør der skal rette eventuelle mangler efter healingen, ikke din nabo Bente, som mener du skal gøre som hendes tatovør har fortalt hende 😉 Så hold dig altid til vores anvisninger.

Vær venlig og respekterer din tatovør. Det betyder: Vent venligst med at tage billeder til eget brug, til du er kommet hjem, og her gælder det også din gæst. Ingen ønsker at opdage at der ligger billeder offentligt af en, imens man sidder i en kav arbejdsstilling mm. 

Allergi info

Allergisk reaktion er ikke til at forudsige. Det er helt umuligt at vide, om du er disponeret for en allergisk reaktion ved tatovering, før skaden eventuelt er sket. Det forklarer professor Jørgen Serup fra dermatologisk afdeling på Bispebjerg Hospital.

“En test kan ikke forudsige, hvordan reaktionerne inde i kroppen vil være. Den kan ikke sige noget relevant”, siger professoren.

I Danmark lavede Miljøstyrelsen i 2011 en undersøgelse af stoffer i tatoveringsfarver og der kom herefter et forbud mod brug af 13 stoffer, der alle kunne være kræftfremkaldende. Dem bruger vi naturligvis IKKE i shoppen.

I Astma-Allergi Danmark råder de alle til at tænke sig om, hvis du i forvejen har allergi over for fx krom, nikkel eller kobolt, kan de kun fraråde, at du vælger en tatovering. 

Tag kontakt